Hoppa till sidans innehåll

Info om Baldershallen och Tennisskolan

30 APR 2020 11:08
Läs info om vad som händer i Baldershallen och Tennisskolan.
  • Skapad: 30 APR 2020 11:08

Som vi tidigare informerat så stänger Baldershallen för ombyggnad 31 maj. Från 1 juni kommer bara utebanorna vara öppna, vilket innebär att vi inte har tillgång till innebanor från 1 juni. Då bygget av hallen kommer ta ca 2 år så får vi räkna med att vi inte kan bedriva träning i Baldershallen under den tiden.

Gällande tennisskolan till hösten så söker vi nu träningstider i närliggande hallar för att vi ska kunna bedriva våran verksamhet under byggtiden. Träningsgrupperna får räkna med att träna i Serve Ess hallen på södra berget, Lagunen nere på fabriksområdet eller i Timrå tenniscenter. Vi kommer även att söka tider i närliggande skolidrottshallar för de yngsta träningsgrupperna.

När ni anmäler er till höstens tennisskola så vill vi att ni önskar var ni helst vill träna, Serve Ess, Lagunen eller Timrå. Det gör ni i rutan övriga önskemål. För de yngsta så kommer det mest troligt bli träning i någon skola. Anmäl här:
Anmälan höstens tennisskola

Vi hoppas på förståelse från våra medlemmar och övriga som tränar i Baldershallen, och att ni alla ser fram emot när den nya fina idrotts- och rackethallen står klar. Ha det gott!

 

Skribent: Patrik Backman
Epost: Adressen Gömd

Sundsvalls Tennisklubb samarbetspartners

 

 

 

Bildresultat för instagram

Bildresultat för fcebook+

SCA_vert_color_rgb

dina

specsavers1

SPFASTIGHETER

we ny


GlasPartner_rgb

Fönster  Glas  Solskydd

logga

 

WildDesignLogo

excell-logo

AROS it-partner small

Postadress:
Sundsvalls TK - Tennis
Tegnergatan 29
85643 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060614223
E-post: This is a mailto link