STK:s Partnerpaket

Vill du stödja STK:s verksamhet och Baldershallen finns olika Partnerpaket med innehåll:

¤ GULDPARTNER (1,2 och 3)
-  1 Skylt på Pylonen vid infarten till Lasarettsvägen, 40 tennistimmar i Baldershallen (en fast tid eller löpande) och 10 tennistimmar på Baldershovs utebanor.
-  2 Företagsnamnet på en tennisbana, 40 tennistimmar i Baldershallen (en fast tid eller löpande), och 10 tennistimmar på Baldershovs utebanor.
-  3 Konferensrumspartner: 20ggr/år att nyttja konferensrummet (ca 20 platser), skylt i Baldershallen på kortsidan, 40 tennistimmar inomhus under avtalstiden (en fast tid eller löpande) och 10 tennistimmar på Baldershovs utebanor (1 juni – 1 sep)

¤ SILVERPARTNER
-  Skylt i Baldershallen, 40 tennistimmar i Baldershallen och 10 tennistimmar på
     Baldershovs utebanor

¤ BRONSPARTNER
-  Skylt i Baldershallen, 10 tennistimmar i Baldershallen och 5 tennistimmar på Baldershovs utebanor

¤ STK PARTNER (1 och 2)

-  1 Dekal på STK tavlan
-  2 Länkad logotype på STK:s hemsida

¤ ÖVRIGA TILLÄGG I PAKETEN

-  Tenniskurser för vuxna och barn, privata tennislektioner, tennisabonnemang, 2 st idrottshallar för innebandy, basket mm, boka Baldershallen för ett företags- eller personalarrangemang, göra ett medlemsutskick till ca 500 medlemmar och man kan även nyttja konferensrum och Café.

Partnerpaketen är ett förslag på vad ett paket kan innehålla: Vi kan givetvis skräddarsy innehållen i paketen enligt era egna önskemål och behov!

KOMIHÅG FRISKVÅRDSPENGEN!
Ni kan använda friskvårdspengen på ert företag vid tennisspel. Vi fyller på ert spelkonto med den summan ni önskar och så fakturerar vi företaget.

För mer information och frågor kontakta Urban Lundqvist via mail This is a mailto link eller telefon på 060-614223 eller 070-220 06 45.

Uppdaterad: 23 APR 2014 16:05 Skribent: Urban Lundqvist

fyr