Företag

Sundsvalls Tennisklubb äger och driver Baldershallen och erbjuder en omfattande motions-och tävlingsverksamhet för alla kategorier tennisspelare.

Vår verksamhet riktar sig i första hand till barn och ungdomar. Vi har ca 230
juniorer i regelbunden tennisträning och klubben har som målsättning att fortsätta
utveckla denna tennisverksamhet till att bli en av Sveriges ledande tennisföreningar både för bredden och för de som vill satsa på tennis. I Baldershallen förutom tennis finns även Dragons/KFUM Basket och Sundsvalls Friidrott mfl med sina ungdomsverksamheter.

På dagtid är flera skolor aktiva i hallen, bla Skvadern, Mimer samt Prolympia som är här regelbundet. Genomströmningen i Baldershallen uppskattas vara ca 500 personer/dag under säsong!

Genom att köpa något av STK:s Partnerpaket bidrar ni till att föreningen kan fortsätta sin positiva satsning på ungdomar och att vi kan behålla vår fina anläggning Baldershallen.

Företag kan också boka en fast abonnemangstennistid för spel både i Baldershallen och Baldershovs utbanor. Varför inte göra en annorlunda populär personal- eller kundaktivitet tillsammans med klubbens professionella tränare! Efter träningspasset kan ni basta i den nyrenoverade bastun. Det finns givetvis också mat- och mötesmöjligheter!

För mer infromation och frågor kontakta Urban Lundqvist via mail This is a mailto link eller på telefon 060-614223 eller 070-220 06 45.

Uppdaterad: 16 NOV 2017 16:38 Skribent: Urban Lundqvist