Herrar

Detta är en nybildad sektion med herrveteraner inom STK. I syfte att tillvarata seniora herrars intresse inom STK har vi bildat en herrsektion. Till veteraner med rätt till inträde i sektionen räknas herrar 60+ med medlemskap i klubben. Vi arrangerar dubbelspel varje tisdag mellan klockan 10 och 12.

Alla tre banorna i hallen har bokats för veteranherrarnas räkning under dessa två timmar. Anmälan för deltagande måste ske till Eva på Baldershallens expedition senast klockan 16.30 måndagen före aktuell speldag. Vid ett fåtal anmälda har vi rätt att avstå från hyra av en eller två banor. För att underlätta administrationen tas ett enhetspris om 80 kronor oberoende av antal spelare och antal hyrda banor. Detta täcker den faktiska bankostnaden liksom avgift för kaffe och bulle. Herrsektionen ska också hålla med bollar. Hittills har vi spelat utan att notera resultat.

Sektionen fyller naturligtvis även en social funktion med uppskattat bastubad och fika efter tennisspelet. Avsikten är också att söka kontakt med andra klubbars veteraner för att om möjligt arrangera spelutbyte. Andra sociala events som resor och fester kan också komma att ordnas inom sektionen, som förfogar över en egen kassa bestående av det eventuella överskottet från tisdagsspelet. Sektionen saknar styrelse men som ansvariga har utsetts Kjell Bergström, Gerhard Lindmark och Jan-Olov Svensson. Vi vill hälsa alla som uppfyller ingångskriterierna välkomna både till dubbelspel och till vår fina sociala gemenskap.

Uppdaterad: 21 DEC 2015 19:14 Skribent: Carolina Blomberg