Gruppspel

Alla medlemmar i Sundsvalls Tennisklubb kan delta i gruppspel division 1, 2 och 3 som är en mycket populär spelform, och är man intresserad att delta kontaktar man Stefan Sjöbom enligt nedan, som är ansvarig för administrationen av gruppspelet. Övriga frågor gällande gruppspelet besvaras av Urban Lundqvist eller Patrik Backman på telefon 060-614223.

I kolumnen till vänster kommer deltagarlista med kontaktuppgifter, regler samt matchschema att ligga när alla dokument är uppdaterade. OBSERVERA! All bokning eller avbokning sker genom Stefan Sjöbom på mejl eller mobil/SMS enligt nedan. Kan man inte spela på utsatt tid kontaktar man i god tid sin motspelare samt meddelar Stefan för avbokning av banan (försök hitta en ny speltid så snart som möjligt). OBS! Efter avslutad match skriver man upp resultatet på anslagstavlan i Baldershallen.

Upp- och nedflyttning sker automatiskt efter avslutad säsong, med priser till första, andra och tredjeplatserna i varje division.

Lycka till!

Uppdaterad: 26 JAN 2017 10:37 Skribent: Carolina Blomberg