Nyheter från DF

TALKO – Ung ideell kraft

(2019-11-28 11:09)
Visst vill er förening att unga skall höras, trivas och vara med och påverka? Leader höga kusten har ett erbjudande till er föreningar som finns i bygder eller mindre orter i Kramfors, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker en idrottskonsulent till Västernorrlands Idrottsförbund & SISU Idrottsutbildarna. Tjänsten utgår från Örnsköldsvik.

Vill din förening öka er kunskap om jämställdhet och inkludering?

Föreläsningar i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik med Måns Lööf som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med exempelvis ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar.

Vi söker en idrottskonsulent till Västernorrlands Idrottsförbund & SISU Idrottsutbildarna. Arbetet är ett vikariat till och med 2020-06-30 med möjlighet till förlängning. Tjänsten utgår från Örnsköldsvik.

Under hösten inbjuder Skatteverket idrottsrörelsen till aktuella webbseminarier, klicka på rubriken för mer information och anmälan..

Krav på registerutdrag

(2019-08-29 12:30)
På Riksidrottsmötet i maj togs beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och har direkt och regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 janua...

Hemsidan uppdateras

(2019-07-04 08:32)
Riksidrottsförbundet har lanserat sin nya hemsida på rf.se Detta gör att även Västernorrlands idrottsförbund kommer att behöva göra en del ändringar. Vi hoppas att besökare har överseende med detta.

Semestertider

(2019-07-04 08:17)

Alla som idrottar i en förening ska kunna göra det i en trygg miljö och något annat än nolltolerans mot alla former av våld, trakasserier, kränkningar och övergrepp är otänkbart.

Ledarcamp 2019

(2019-04-16 11:33)
Känner du en ung idrottsledare som inspirerar andra unga till stordåd? Eller är det just dig vi söker? Nominera dig själv eller någon annan till Ledarcamp 2019.

Hägglunds IoFK är en förening som arbetar inkluderande och vill vara en drivkraft i samhället för integration och jämlikhet. De satsar nu på att starta upp en träffpunkt för barn och ungdomar i Örnsköldsvik, Möjligheternas hus.

Vi söker nu en projektledare som vill leda vårt projekt Idrott och arbetsmarknad samt koordinera två redan befintliga aktiviteter inom organisationen. Placeringsort är Sundsvall.

Nu är det dags att söka stipendier hos Idrottens Vänner i Medelpad.

E-post: info@sundsvallstk.se