Positivt besked om nya hallen

02 OKT 2019 11:03
Tennisklubbens glädjebesked – jättesatsningen på Baldershov kan börja byggas i vår.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2019 11:03

Sundsvall får en unik mötesplats för idrott med fokus på ungdomar och samverkan
Efter nästan 5 års arbete och risktagande i både med och motgång så klubbade idag ett enig Kommunfullmäktige igenom vårt hyres- och drifts erbjudande. Med Kommunen som en viktig och långsiktig hyresgäst i ”Baldershovs Idrotts- och rackethall” kan vi nu realisera vår vision att bygga en mötesplats för många olika idrotter med fokus på samverkan och att ungdomar enkelt ska kunna kombinera idrott och skola. Genom att samla alla racketidrotter (tennis, badminton, paddel, pingis och squash) samt flera fullstora idrottshallar för innebandy, handboll, basket, fotboll under samma tak beräknar vi att ca: 1500 ungdomar kommer att passera i hallen dagligen. För att skapa en bra helhetsupplevelse för både bredd- och elitidrott samt för företag satsar vi även på en bemannad reception, konferensavdelning, restaurang och ett komplett gym.

Skribent: Patrik Backman